Få en flot firmaadresse i København

Hvis du er iværksætter, freelancer eller på den anden måde lever det frie liv rent arbejdsmæssigt, så har du måske valgt det liv netop for at undgå at være afhængig af en bestemt fysisk lokation. Hvis du kommer fra et liv som lønmodtager, så kender du alt til at være nødt til at møde hver dag på en bestemt adresse og være til stede i et bestemt tidsrum, som du ikke altid selv er ret meget herre over. Det var det jeg flygtede fra, da jeg selv blev freelancer.

Det er ikke fordi man arbejder mindre som selvstændig, nærmest tværtimod. Det føles bare ikke så hårdt og snærende, når man selv kan bestemme hvor og hvornår man ligger sin arbejdstid. Især hvis man som jeg driver al sin forretning online, så kan man sidde hjemme i stuen den ene dage, på en café den næste, eller hvad med på et værelse i Berlin eller en lille græsk ø? Mulighederne er næsten uendelige.

Men hvad med en adresse?

Der er dog ét problem ved denne måde at drive forretning på. I mange brancher udstråler det mangel på seriøsitet at man ikke har en professionelt udseende postadresse. Det er ikke så godt at ens adresse måske udstråler at det er et kollegieværelse eller en lejlighed på 3. sal i et boligbyggeri. Det er endnu værre, hvis der er tale om en postboks eller en c/o adresse i udlandet.

Få et virtuelt kontor i København

Med firmaet Regus, kan du få et såkaldt virtuelt kontor i København. Det betyder ikke at du skal sidde et bestemt sted rent fysisk, men at du blandt andet får mulighed for at få en mondæn adresse flere steder i byen. Denne adresse vil være din virksomheds officielle adresse og Regus sørger for at håndtere den post du får. Du kan også tilknyttet et telefonnummer til dit virtuelle kontor med enten telefonsvarer eller med receptionist tager tager dine opkald for dig. Med et virtuelt kontor kan du nemt og enkelt signalere udadtil at du er et topprofessionelt firma med pæn adresse og telefondame.

Hvor i København, kan jeg få adresse?

Regus har adresser på følgende steder i Storkøbenhavn: Larsbjørnsstræde i Indre By, Gammel Kongevej på Vesterbro, Frederiksborggade ved Nørreport, Langebrogade på Christianshavn, Arne Jacobsens Allé i Ørestad, Tuborg Boulevard i Hellerup, Automatikvej i Søborg, Parallelvej i Lyngby, Herstedøstervej i Albertslund eller Lautruphøj i Ballerup. Der er med andre ord nok af pæne adresser at vælge imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *