Få en gearkasse renovering

7. december 2016 20:58 Biler

En tur til Jylland og tilbage igen kan være god for en familie og for sammenholdet heri på så mange måder. Anderledes godt kan det dog være for bilen, som måske ender med at kræve en gearkasse renovering.

Når familien tager til jylland kommer man hjem til en gearkasse renovering

Det sker næsten hvert år, men hvert år så glemmer I det. Måske er det en slags selektiv hukommelse for når I  så bliver mindet om det så ender det altid med, at I skal af med nogle tusinde kroner. Det drejer sig selvfølgelig om transmission eller også kaldet gearkasse renovering. I har i snart fem år haft noget af en øse, I kalder det selv en bil, men mange kalder det faktisk en mini van. I er fuldstændig ligeglade hvad den hedder. Det eneste I ikke er ligeglade med det er den forestående gearkasse renovering, som er en form for transmission. Hvert år tager I så afsted i denne store bil hvor hele familien med to forældre og otte børn kan sidde. I sidder ret tæt fordi, at bilen egentligt er beregnet til fem mennesker. I tænker altid inden I tager afsted om mon bilen kan holde til det og I bliver hver gang enige om, at selvfølgeligt kan den det. Men det faktum, at I efter tur skal have en gearkasse renovering burde måske gøre, at I efterhånden tænker, at I bør få en større bil eller få skiftet den gearkasse helt eller få foretaget en eller anden form for transmission.

Hele familien er grunden til gearkasse renovering og transmission

Når I så er kommet godt afsted går der ikke lang tid før I skal have tanket benzin på. For I vejer jo meget hele jeres familie da I alle er glade for mad så I vejer godt til og så bliver det naturligvis sværere for bilen at køre. Men en gearkasse renovering skal nok få gjort noget ved det problem, i hvert fald midlertidigt. I nyder ferien og får spillet både badminton og masser af tennis og I kommer langt om længe hjem igen. Lige da I rammer motorvejen kan du dog mærke symptomer, som er tegn på at der skal laves en gearkasse renovering. Du skifter gear og synes, at det er meget hårdere end normalt. Faktisk må du få din registrerede partner til at hjælpe dig med at skifte gear og den er meget genstridig. Til sammen får I skiftet gear, men kigger på hinanden og bliver enige om, at den vist snart står på en gearkasse renovering eller transmission. Desuden siger den også derefter lidt mærkelige lyden når der skiftes gear. Det går dig lidt på og selvom du ved, at fejlen kan udbedres med en gearkasse renovering. Hver gang bilen siget noget så råber alle børnene i munden på hinanden hvad det dog er der sker. Til sidst gider du ikke at svare for at blive ved med at sige, at der er bare er tale om gearkasse renovering gider du ikke.

Læs mere på http://www.highgear.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *