Filmnyheder på Moviedb

6. december 2013 08:09 Underholdning , ,

Film er noget de fleste af os, om ikke går rigtig meget op i, så i hvert fald ser mange af. Det kan være på TV, på DVD, via en af de mange streamingtjenester eller der hvor man siger film skal ses: i biografen. Mulighederne er mange og hvem kunne forestille sig en verden uden nye film. Flertallet af os nyder nok bare at se gode film, og vi følger da også med i nyheder om kendte skuespillere og læser måske en anmeldelse i ny og næ. Men så findes der også mennesker, for hvem film er en altopslugende hobby. De såkaldte filmnørder.

Fælles for alle er, at nettet er guldgrube af information, hvis man gerne vil følge med i hvad der rør sig i filmbranchen. Der er en uudtømmelig række af filmsites, hvor man kan læse nyheder, anmeldelser og slå informationer op. Men hvilken skal man vælge? Det kan selvfølgelig komme an på, om man er ude efter noget meget specifikt og nichepræget, eller om det er mere generel filminformation. Er man til det sidste og foretrækker at læse på det danske sprog, så vil vi gerne slå et slag for filmportalen Moviedb.dk. Det gode ved lige dette site, er at det er 100% uafhængigt af kommercielle interesser, og udelukkende drives af frivillige kræfter, der blot elsker film.

Her op til jul kan du på Moviedb også finde den rette gave til filmnørden eller den filminteresserede. Sitet præsenterer igennem december, en række af sjove, pudsige og spændende gaveidéer indenfor filmgenren. Hvad med originale Star Wars-plakater fra 1977, lyssværd eller en skræmmende Aliens-dukke? Tag et kig på Moviedb.dk og se om der er noget du kan bruge som gave til dit familiemedlem eller ven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *