Find det bedste proteinpulver

Okay, du træner i fitnesscenteret og nyder at se dine muskler vokse og udvikle sig ved hård træning. Men du har hørt kammeraterne snakke om proteinpulver og har måske læst om det på nettet. Lad os sige at du har besluttet dig for at købe noget proteinpulver og se om det kan speede din muskelopbygning lidt op. Problemet er, at du ret hurtigt støder på et hav af forskellige mærker og produkter indenfor proteinpulver – især hvis du søger på nettet. Og hvilken skal du vælge?

Du kan vælge at gå ind i en fysisk butik og få råd og vejledning, du skal så bare være opmærksom på, at det ofte er dyrere at købe proteinpulveret her. Der er som med så mange andre varer godt med penge at spare ved at handle online. Og faktisk er der også råd og vejledning at finde på nettet. Min anbefaling er at læse en proteinpulver test som denne: Den ultimative proteinpulver test. Er du den grundige type, kan du via Google finde frem til andre gode tests af proteinpulver og krydssammenligne dem.

I ovenstående test har sitet Proteinrig kigget på en lang række proteinpulver-produkters varedeklarationer. De har fokuseret på den såkaldte valleprotein (whey protein på engelsk) og har valgt ikke at tage pris og smag med i deres vurdering. Til gengæld kigger de på mængden af protein i pulveret (den bedste har hele 95%), indholdet af såkaldte forgrenede aminosyrer, samt indholdet af fedt og kulhydrater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *