God service og meget erfaring hos din revisor på Falster er altafgørende

18. september 2014 14:08 Erhverv, Finans

Et højt serviceniveau giver dig et bedre samarbejde med din revisor

Det er helt klart vigtigt, at det sted, man vælger at få lavet revisionsarbejde kan yde dig en fremragende service. Der skal desuden også gerne være en god kemi mellem dig og den revisor, som du vælger at benytte dig af. Det er derfor en god idé, at du vælger at benytte dig af en af de firmaer, hvis man sætter service og kvalitet i højsædet.

 

En revisor skal kunne hjælpe dig med præcis de ting, som du måtte have behov for at få hjælp til. Hvis du eksempelvis godt kunne tænke dig at få lavet den løbende bogføring hos revisionsfirmaet, så skal du have mulighed for dette. Generelt set er det vigtigt, at du kan få hjælp til præcis de ting, som du godt kunne tænke dig at få assistance til.

 

Har du nogle spørgsmål eller lignende, som du godt kunne tænke dig at få besvaret, så er det også vigtigt, at din revisor på Falster kan hjælpe dig med at besvare disse på den bedst mulige måde. I forhold til rådgivning er det desuden vigtigt, at man får fat i en person, som besidder en god erfaring i forhold til revision.

På Falster skal du vælge dig en revisor, som har flere års erfaring

Hvis man godt kunne tænke sig det bedste samarbejde med sin revisor, hvor alt kører på skinner, er det bestemt vigtigt, at man vælger sig en af de personer, som har nogle års erfaring på bagen indenfor revisionsbranchen. Dette er særligt vigtigt, hvis man udover den almindelige bogføring og revision også gerne vil have løbende sparring og rådgivning med sin revisor.

 

For mange virksomheder er det en rigtig fornuftig idé, at man fra tid til anden besøger sin revisor og får en snak omkring, hvordan det går i virksomheden. Her kan man kigge på nogle af tallene, og du vil kunne få gode råd med på vejen af din revisor.

 

En af de ting som revisoren blandt andet kan være behjælpelig med er at sørge for, at du får udnyttet alle de fradrag, som du har mulighed for at få. Det er nemlig langt fra alle virksomheder, som kender alle regler i forhold til skattefradrag mm. og derfor er det bestemt noget, som er vigtigt at få snakket med en revisor om. Han eller hun kender nemlig de gældende regler, og det er noget, som sagtens kan spare dig for en hel del penge hvert eneste år.

 

Derfor kan det helt klart anbefales, at du får drøftet dine fradragsmuligheder med en revisor. Ofte vil møderne hvor I får drøftet disse ting hurtigt være tjent hjem igen, eftersom virksomheden ofte kan spare mange penge ved at følge revisorens tips og tricks omkring skattefradrag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *