Hjælpen er nær med en låsesmed i Kastrup

14. oktober 2016 12:51 Erhverv ,

De fleste danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv prøvet at stå foran en låst hoveddør til sit hjem – uden nøgle. Måske den er glemt, måske den er blevet væk, eller måske man har været så uheldig at få stjålet sin taske med nøglebundtet i. Under alle omstændigheder er scenariet, hvor man er låst ude fra hjemmet på ingen måde en rar oplevelse. Hjælpen skal derfor helst komme hurtigst muligt, og for beboerne i Kastrup ved København er en låsesmed heldigvis ikke langt væk. Som en bydel i hovedstaden København er beboerne i Kastrup nemlig ikke uvante med lommetyverier; for eksempel undervejs med metroen, hvor fingernemme tyve hurtigt kan rapse både pung og nøgler, uden at man opdager det. Men derfor er det også ekstra vigtigt, at man får fat på sin lokale låsesmed, der kan rykke ud i en fart, så man ikke i værste fald kommer hjem til et hus, der er blevet ryddet for værdigenstande, før man kunne nå at forhindre det.

Brug den lokale låsesmed

Nu er det dog ikke kun i akutte situationer eller nødstilfælde, at det kan være en nødvendighed eller blot en god idé at kontakte sin lokale låsesmed. Er man for eksempel flyttet fra en tjekket lejlighed i indre by til en ældre villa i Kastrup, bør man gennemgå husets sikkerhedsforanstaltninger, herunder altså låse og låsemekanismer, for at sikre sig, at alt fungerer efter hensigten og er i bedste stand. Måske man ikke umiddelbart forestiller sig, at låsen på havedøren bør skiftes ud, eller at kældervinduerne måske skal og kan indbrudssikres. Er man garvet husejer, kunne det også være, at man ikke har fået foretaget et sådant sikkerhedstjek i en årrække, og at der derfor kan være, at der er brug for nye og opdaterede alarmer eller låsesystemer. Den lokale låsesmed står altså til rådighed for alskens vurderingssituationer og gode råd, så den enkelte person eller familie kan sikre sit hjem mod uønskede gæster og trygt kan forlade sit hjem hver dag.

Få også en alarm fra din låsesmed

For mange rejselystne danskere er Kastrup også lig med Kastrup lufthavn, og faktisk kan sådan en feriepåmindelse give et sidste skub i forhold til at beskytte sit hjem. Især til når man er bortrejst og vil undgå at deciderede indbrudstyve eller andre fristede sjæle udser sig ens tomme hus som værende genstand for et hjemmerøveri i mellemtiden. Det er en uønsket og frygtet situation for alle at komme hjem fra en dejlig ferie for så at finde ud af, at der har været indbrud, mens man har været væk. Desværre sker det oftere og oftere i dagens Danmark, og derfor tilbyder en låsesmed i dag heldigvis også endnu større hjælp til sikkerhed ved også at kunne rådgive om og montere nye og forbedrede alarmsystemer i hjemmet, der vil kunne holde eventuelle indbrudstyve på afstand. Så er man på den helt  sikre side, også selvom man er på ferie langt væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *