Kan du huske Lacoste?

3. oktober 2013 09:02 Tøj og sko

Dengang jeg var barn, var noget af det med mest prestige i at gå i polotøjer og sweatre i pastelfarver med en lille krokodille syet på: Lacoste var dyrt og tegn på at man var med på noderne. De små krokodiller var så populære at gruppen Shubidua lavede en sang om dem og man kunne købe falske krokodiller og sy på sine egne billige poloer hvis man ikke havde råd til at være med på den dyre mode. Discountmærker man kunne købe i Bilka eller OBS var ikke sene til at blive inspireret, og de solgte poloer med andre dyr på, der til forveksling lignede krokodiller.

Lacoste var (og er) egentlig et tennismærke, stiftet i 1933 af den franske tennisspiller René Lacoste. Lacoste havde kælenavnet Krokodillen, som han fik efter engang at have væddet en taske i krokodilleskind i forbindelse med en bestemt tenniskamp.

I dag er Lacoste mest kendt for deres sko (udover tøj og parfume) og laver nogle virkelig lækre sneakers. Hypen er for længst taget af, men i stedet forbindes Lacoste i dag med stil og fransk kvalitet.

Hvis du som så mange andre er vilde med sneakers og gerne vil prøve noget andet end de sædvanlige Nike eller Adidas, så var det måske værd at kigge nærmere på f.eks. Lacoste Benoit Fas eller Lacoste Ampthill. Begge to lækre, klassiske og stilfulde Lacoste-sneakers, der lever op til moden år 2013.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *