Plukkemaskine til den rutinerede jæger

2. maj 2017 11:46 Dyr

Hvis du går på jagt efter fjerkræ, så ved du måske også, at det kan være noget bøvl at få byttet plukket når du kommer hjem. Især hvis du er heldig at have et godt sted at gå på jagt, kan det være problematiske, for så kommer du måske hjem med en del fugle der skal ordnes. Det er jo ikke engang det eneste der skal gøres ved dem heller, og der er jo flere trin man skal igennem med fuglene, for at de bliver klar til at komme i en gryde. Det er også derfor der er blevet lavet en maskine, der giver mulighed for at få fuglene plukket uden at du nærmest skal løfte en finger – du behøver i hvert fald ikke stå og plukke med fingrene i timevis. Disse maskiner er heller ikke bare forbeholdt fabrikker der har med fjerkræ at gøre, men de er rent faktisk maskiner du måske har råd til at tage med hjem og bruge.

Hvis du overvejer at få sådan en plukkemaskine, så er det noget du endelig bare skal begynde at undersøge, for der er mange muligheder at vælge imellem, og det er faktisk ikke fordi de er så dyre igen, at det giver de store problemer. De er selvfølgelig ikke gratis, men det er ikke noget problem for de fleste, og især hvis du er en af dem der har mange fugle med hjem, er det nok ikke noget der kommer til at være noget problem. Så får du betydeligt med gavn ud af det, og så er det måske noget du er klar til at prioritere. Det kan spare dig for meget tid i sidste ende, hvor du kan lave noget andet, og på den måde kan du også hurtigere få fuglene gjort klar til at komme i enten fryseren eller gryden – uanset om det så er ænder, gæs eller noget helt andet, du har været ude og skyde.

Find din nye plukkemaskine her på Cply.dk

Kan lidt af hvert

En af de gode ting ved disse maskiner er også, at du ikke skal have en maskine til en slags fugl, men at den ene maskine virker til så godt som alt der har fjer på dig. Udover det, er det også et system der er til at finde ud af, og det er nok noget du selv kan finde ud af at reparere, hvis der skulle gå noget galt med plukkeren. Den består egentlig bare af en tromle med en masse gummibørster indvendigt, og så er der en motor der driver det rundt. Når så du har haft fuglene liggende nede i den i ganske kort tid, så kommer de ud ligeså fint plukket som hvis du selv havde gjort det. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er altså godt nok, og det kan lade sig gøre. Det er i hvert fald noget du skal overveje kraftigt, om ikke du skal have fat på, så det bliver lidt nemmere at have med at gøre, når du kommer hjem med en stor fangst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *