En porttelefon er et godt kommunikationsværktøj

12. november 2016 18:51 Erhverv

At anskaffe sig en porttelefon kan betyde, at man vil få nogle spændende samtaler med folk.

Der er ikke noget, som en porttelefon, som kan få sat snakken i gang. Mange undgår at åbne op når de kan se, at det er naboen, som står udenfor og banker på. For måske er vasketøjet ikke lige blevet taget et par dage, håret er lidt uglet og der lugter måske lidt af øl efter i går. Og med en nabo, som er noget af et sludrechatol ved man godt, at hele vejen snart vil kende til alt. Og i disse situationer er det en smart ide at få anskaffet sig en porttelefon. For med en porttelefon kan du kommunikere med din nabo på en måde, hvor du ikke fysisk behøver at være sammen med vedkommende og hvor du til enhver tid kan stoppe kommunikationen, hvis du ønsker at den skal stoppe.

At få installeret en porttelefon er bestemt ikke noget, som det er få der gør. Uden at man nødvendigvis ved det så går man forbi flere tusinde porttelefoner hver dag fordi, at de fleste huse og dermed porte har dem. I hvert fald hvis man har noget, som man ikke ønsker at andre skal tage. For det er sandt, at en sådan porttelefon er lavet til at gøre, at man ikke får indbrud og, at man ikke får ubudne gæster, som kommer og stjæler ens ting, hvilket de færreste er interesserede i.

Med en porttelefon kan du mere end at undgå tyvene

Det er dog ikke kun som en sikring mod tyveri og indbrud, at du kan få meget ud af sådan en porttelefon. For der er en lang række fordele ved at installere en porttelefon, som det ikke er alle, som nyder godt af fordi, at de simpelthen ikke er klar over det. Første gang du får en porttelefon kan du sørge for, at der roder lidt ekstra derhjemme, at du ikke lige får sat håret når du står op og at du ikke fjerner gårdsdagens flasker.

Og så kan du ellers bare sætte dig til rette og vente på, at din nabo kommer forbi. For det er mandag og du ved, at din nabo altid kommer over om mandagen for at spørge dig ud om hvad du lavede i weekenden, hvilket vedkommende udelukkende gør for at have historier at fortælle resten af boligblokken. Pludseligt hører du, at det ringer på din porttelefon og du smiler bredt fra øre til øre. Du er høflig nok til at tage telefonen og du kan se din nabo i videoen, som er en del af den porttelefon du har fået installeret. Hun ser lidt forvirret ud og prøver desperat at åbne porten, men uden held. Du spørger hvad hun vil og hun spørger om ikke denne porttelefon er ny. Du siger, at det er den. Desuden siger du, at du er syg så du desværre ikke kan åbne op via denne porttelefon og hun ser skuffet ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *