Renseri på Classensgade med firmaordning

17. september 2014 05:30 Erhverv , ,

Ejer og driver du en virksomhed, hvor firmabeklædning er en del af hverdagen, så er du selvfølgelig bevidst omkring vigtigheden af, at denne firmabeklædning er pæn, velholdt og ikke mindst rent og nydeligt. Det er ikke ligefrem de bedste signaler, der sendes til en mulig kunde eller en samarbejdspartner, hvis ikke dit firmatøj er holdt rent. Du kan enten sørge for, at det bliver vasket på egen hånd eller du kan vælge at aflaste dig og udlicitere denne form for opgaver til et renseri i nærheden af din virksomheds adresse. Der findes flere eksempler på renserier i København, der tilbyder en firmaordning, hvor de vasker dit tøj og bringer det ud til virksomhedens adresse. Ét af disse renserier er et renseri på Classensgade, der går under navnet Renseriet Pernille Jensen, der uden tvivl er det førende renseri på Østerbro.

Hvis du er på udkig efter et renseri på Østerbro, der kan vaske dit firmatøj og bringe det ud til virksomhedens adresse, så er Renseriet Pernille Jensen det helt rigtige sted. De kører 2 gange om ugen, hvorfor du har mulighed for at få renset og udbragt dit firmatøj 2 gange om ugen, hvilket burde være nok for enhver virksomhed, medmindre du ikke har nok firmatøj at gøre brug af og at det er en nødvendighed, at det bliver vasket på daglig basis. Det er ikke vanskeligt at stable en firmaordning på benene med det førende renseri på Østerbro – du skal blot kontakte Pernille Jensen, hvorefter man kan få en behagelig dialog om et eventuelt samarbejde.

Hvorfor skal du vælge Renseriet Pernille Jensen

Renseriet Pernille Jensen er et renseri på Classensgade, Østerbro, der er beliggende i et af gadens huse, der er opført i 1890’erne, hvorfor virksomheden har forsøgt at bibeholde den rustikke atmosfære fra denne tid. Pernille Jensen har mere end 20 års erfaring indenfor renseri-branchen, hvorfor hun har tillært sig en masse brugbare teknikker og besidder en stor erfaring og professionalisme, hvilket betyder at dit firmatøj trygt kan overlades til Renseriet Pernille Jensen. Desuden er det et af de eneste renserier på Østerbro, der er specialister i at rense de moderne Canada Goose-jakker, hvilket er et godt eksempel på, at renseriet og dets medarbejdere hele tiden arbejder på at følge med nutidens trends.

Der bliver gjort meget ud af kvaliteten hos Renseriet Pernille Jensen, hvilket nærmest er en selvfølge, når der er tale om det førende renseri på Østerbro. Du skal dog ikke forvente, at det er det billigste renseri på Østerbro, men det er dog uden tvivl det sted, hvor du får mest for pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *