Det skal du være opmærksom på når du vælger bilforhandler

8. oktober 2016 09:29 Biler

At købe bil kan godt til tider være lidt af en løjerlig sag. Når man skal køre på arbejde i Kolding eller Fredericia, så er der jo brug for noget der kan køre, men det er jo et relativt bredt krav. Der er mange forskellige ting, som man kan vælge derimellem og på en eller anden måde, så kommer man altid i kontakt med en bilforhandler – medmindre man altså køber hos en privat, men det kan godt være farligt og det er ikke noget, som kan anbefales. Men når man skal finde en bilforhandler, så er der også to helt overordnede kategorier. Man kan nemlig vælge at købe en ny bil og så betale den store pris for noget lækkert eller man kan forsøge at spare sig nogle håndører og i stedet købe en letter brugt bil og så håbe på, at det hele fungerer. Men hvad er egentlig det bedste og er der nogle forskellige ting, som man skal holde øje med, når man er ude for at købe bil og skal finde den gode bilforhandler?

bil

De små detaljer når du køber nyt

Når man køber bil, så plejer det tit at være selve bilen man skal kigge på. Når man køber en ny bil, så er det som regel ikke det der er i fokus. Der er nemlig ikke særlig mange fabriksnye biler, som har lidt rust eller knas med motoren, så det er som regel noget man let og elegant kan springe over. Man skal selvfølgelig holde øje med om bilen kan det, som man gerne vil have den til at kunne og om den lever op til kravene, men som regel kan den det, som de siger at den kan hos din bilforhandler. Der hvor man skal være ekstra opmærksom er når der bliver snakket pris og lavet papirarbejde. Det er nemlig her man godt kan komme i klemme, hvis man skriver under på noget, som man ikke lige lægger mærke til. Måske betaler man overpris for bilen eller køber noget ekstraudstyr, som man faktisk slet ikke har brug for. Det er som regel ikke de økonomisk trængte der køber helt ny bil, men det er stadig en rigtig god idé at kigge sig godt om og sørge for, at det hele er som det skal være.

De mange fejl når du køber brugt

Når man i stedet køber brugt, så er det nogle helt andre ting man skal holde øje med. Så bliver det nemlig lidt mere avanceret og det er ikke længere småting man skal holde øje med. Der er gode penge at spare hos sin bilforhandler, da der er mange biler, som mister meget værdi lige når de bliver købt, Det betyder, at brugte biler som regel er billigere – hvis de da ikke fejler noget. Det er nemlig ret vigtigt, at man sørger for at bilerne fungerer og ikke er fyldt med fejl og mangler, som kan hobe sig op i længden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *