En tømrer er altid gladere når solen skinner

24. oktober 2016 12:36 Erhverv

Hvis man står op og foran sig har udsigten til endnu en lang dag på kontoret så er man ikke synderligt interesseret i at vide hvordan vejret er. For man står alligevel blot op, spiser noget morgenmad, sætter sig ud i bilen, går et par meter og tager så hjem om eftermiddagen. Mange dage kan man faktisk slet ikke huske hvad slags vejr det var da man susede gennem Køge for at komme hurtigt hjem til familien. Men situationen er dog en anden hvis man er tømrer. For det vil stort set altid være sådan, at en tømrer er udenfor. Med dette ikke sagt, at en tømrer udfører alt sit arbejde udendørs, men dog en stor del af det og en tømrer skal også gå meget rundt omkring og hoppe ind og ud af bilen på de forskellige jobs i Solrød og omegn.

Modsat kontortypen springer en tømrer altid ud af sin seng og står klistret til vinduet for at se hvordan vejret er. Hvis vedkommende er i tvivl kan man også finde på lige at åbne vinduet for det giver alt andet end lige et godt indtryk af vejret. Og hvis man mener, at det er for koldt så kan man vælge at blive hjemme. Når man først har tænkt dette så får man hurtigt tanken ud af hovedet igen for det kan man nemlig ikke, for da man er tømrer er det ikke noget der hedder hjemmearbejdsdag eller lignende.

Uanset vejret har en tømrer altid god beklædning

Det, at en tømrer så ofte er udenfor og generelt bruger meget tid udenfor gør naturligt, at vedkommende har en garderobe der siger sparto. Modsat kontorpersonen, har tømreren meget forskelligartet tøj og vedkommende har faktisk tøj til en hver art. Så uanset om man står i snevejr i Køge eller strålende solskin i Solrød så vil man meget hurtigt kunne gå ind i skabet og finde lige præcis det tøj, som passer til vejret. Og det er nok også grunden til, at en tømrer aldrig er syg. For modsat kontorpersonen, som sjældent kommer ud og mærker naturen, så er en tømrer meget udenfor og alt den friske luft gør både noget psykisk og fysisk ved en tømrer fordi, at vedkommende så bliver mere frisk end andre.

En god beklædning er altid vigtig og det er der, at det er godt at vi alle har hinanden. For i dette tilfælde kan en tømrer meget hurtigt lære fra sig og snart vil denne kontorperson også vide hvordan vedkommende kan klæde sig bedre på med henblik på at cykle igennem Solrød for at komme til sit arbejde i Køge i stedet for blot automatisk at tage bilen. Og så vil man kunne lære noget af hinanden, og her er en tømrer altid godt fordi, at sådan en altid kan lære fra sig fordi, at personen ved og kan så mange ting og på ingen måde er bange for at lære fra sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *