Bryllup Velkommen Tegn Klistermærker Rustik Træ Bryllup Indretning Decal Personlig Vinyl Klistermærke S701

Ny vare

På lager

kr47.70

kr51.32

-7 %

Tags:

kiko, pvc træ wall panel, docona, pvc-blad panel, pvc-panel bestyrelse, xl4005, w58, fly pvc træ, x38, e106

Velkommen til vores butik .Læs beskrivelsen nedenfor omhyggeligt, for at sikre, at dette produkt er det rigtige for dig.Hvis du har spørgsmål til denne vare,skal du ikke tøve med at kontakte os.Vi er altid glade for at hjælpe.Nyd din shopping.

1 sæt normalt omfatter:

vinyl decal+transfer film+ instruktionerne på engelsk.

Størrelsen (1 inch =2.54 cm ) :

57cm bred x 29cm høj

79cm bred x 40 cm høj

111cm bred x 56cm høj

Venligst forlade navne og dato i en note, at sælgeren ved kassen eller ved at kontakte sælgeren.Tak skal du have.

* BEMÆRK * Vi vil kun give dig et eksempel, HVIS du anmoder om det i din note.Hvis ikke, decal vil gå direkte i produktion.

Denne liste er for tegn KUN.Ingen indretning, eller staffeli i prisen.Bare mærkaten.

ღ ღ ღ 2 metoder til at fortælle mig det navn og dato du har brug for: 1. Tilføj venligst Personligt Navn & dato til Bemærkninger max på kassen side; 2. Du kan bare købe,så send os en besked, når du betaler,vil vi hjælpe dig med at gøre opmærksom på det.

Detaljer : Materiale: Øko-venlige vandtæt vinyl.Decals er aftagelige, men ikke genbruges.Gælder for plane overflader såsom vægge, glas, metal, træ, plastik.Die cut, der ikke er udskrevet, så de ikke indeholder en baggrund (klart eller på anden måde).Væggen eller overfladen du anvende den decal til baggrunden.På grund af hånd foranstaltning, kan størrelsen har 1-4 cm fejl.Størrelser i 23" kan komme i flere dele, for lettere anvendelse. - Alle vores produkter bliver lavet på bestilling.Vi gør dette for at sikre, at du får en helt ny vægoverføringsbillede, der ikke har været sidder på den hylde eller i en ware hus for aldre.

- Vi kan gøre en reverse skære uden ekstra beregning.Du skal blot efterlade en note, når du tjekker ud.

- Vi kan størrelsen ned dit design uden ekstra beregning.Kan du efterlade en note, når du tjekker ud.

Hvordan bruge (Det er ikke skræl og stick decals.Du er nødt til at bruge transfer papir til at holde det.Transfer papir kan genbruges og er sammen med væggen citat decal i pakken.Husk at gøre det efter anvisningerne ): Læg overføre film på toppen af wall sticker, så ridse overfladen af mønster med en kort igen og igen; Skære det i stykker, hvis det er nødvendigt.Skær de ekstra dele, Peel off overførsel film forsigtigt fra ark papir, skal du indsætte det på væggen, og ridse overfladen af det mønster igen; Skrælle overføre film forsigtigt fra wall sticker.

N OTE: I tilfælde af luft-boble opstår, stikke med en nål, For stor størrelse wall sticker, 2 eller flere personer er forpligtet til at holde det perfekt, og sørg for at anvende etiketten på en glat overflade, IKKE en struktureret én.Det anbefales IKKE at holde sig på den baggrund.

Fragt og Leveringstid Vi leverer til hele verden.Item Processing Time: for det Meste, at varer kan blive sendt ud inden for 2 til 7 arbejdsdage.Transit tid og Leveringstid variere afhængigt af hvor du befinder dig og hvor din pakke kommer fra, såvel som forsendelsesmetode.Også, levering, kan det blive forsinket til ferie eller fysiske ulykker.Varer bliver afsendt fra Kina med Luftpost, og er normalt, nå de fleste af de lande inden for 15 til 30 arbejdsdage.Og nå poster lande som USA, Australien inden for 7 til 25 arbejdsdage.

Feedback er Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Tak så meget!Lad os venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback.Vi håber inderligt, købere kan give os en mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.Vi er ærlige sælger.Din respekt for os vil være meget værdsat.Og vi vil lade positiv feedback til alle købere.

Censor Kode S701
Specifikation Single-piece Package
Stil Kreative
Materiale Vinyl
Model-Nummer Die Cut Wall Sticker
Scenarier VÆGGEN
Tema mønster
mønster Fly Wall Sticker
Klassificering Væg Klistermærker

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer