Drenge trøjer lille barn cardigan baby sweater, pullover, sweater børn ittle mand glad mode trøjer jul

Ny vare

På lager

kr147.52

Tags:

trådløse headset døve, traktor dæk 65 80 15, tatto mænd små ord, rør briller indgraveret, volcom shirt tøj, tafree halskæde-hesten, rør blank masse de 100, m7 præst verden tanke, tag laserskåret akryl

det er tyk og varm swaters, har originale tags og etiketter.

Returret:

Hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden for 72 timer fra levering.Tage billeder af den defekte vare.

Køber er ansvarlig for alle fragt omkostninger.Vores shipping gebyr omfatter håndtering, pakning af ting og andre relaterede omkostninger.

Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik på at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer.

Om feedback:

Din feedback er meget vigtig for at vores forretningsudvikling,vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger med fem stjerner er os, der baserer på din tilfredshed med vores vare-og service.Desværre,hvis du planlægger at give os en neutral/ negativ feedback på grund af din dårlige købsoplevelse hos os,bedes du kontakte os til enhver tid, så som at rydde op på din utilfredshed og løse problemet.

Bemærk venligst:

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, hvis du har nogen spørgsmål, før købet, vil vi besvare dine spørgsmål inden for 8 timer

vi forsøger det bedste for at tilbyde dig de bedste produkter i god stand, og de laveste priser med hurtig levering i sevices.Vi har også forventes at etablere langsigtede forretninger med dig i futures.

Om Betaling:

Kontrollere de elementer omhyggeligt.Hvis du har spørgsmål om forsendelse eller kvalitet, vi ligger på siden, kontakt os venligst direkte.

Vi vil sende den vare, i henhold til din adresse du opgiver til os, så Tjek dit navn/adresse/postnummer/telefonnummer.

For at undgå eller minimere dine omkostninger og problemer,.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber

Om Forsendelse:

Vi offen skib emner via kina post luft eller EMS og andre DHL,UPS,FEdEX,TNT osv

Kina Indlæg er kun for pakker, der er mindre end 2 KG.men det tager meget længere tid, EMS eller andre er bedre til store pakker.Det tager omkring 4 ~10 dage, til de fleste lande.

Vi er ikke ansvarlig for eventuelle ulykker,forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.

Model-Nummer RAY201909050001
Køn Unisex
Ærme Stil Almindelig
Ærme Længde(cm) Fuld
Mønster Type Tegnefilm
Stil Nyhed
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Krave O-Hals
Lukning Type Andre
Tøj Længde Almindelig
Materiale Bomuld
Dekoration mønster

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer