LH001 B9 GSM Mobiltelefon kontrol bil GPS bil to-vejs anti-tyveri enhed opgradere gsm-gps For Rusland Nøglering Alarm

Ny vare

På lager

kr516.93

kr760.21

-32 %

Tags:

gsm-relæ rtu5024, auto bil alarm, rtu5035, alarm universal mobil, anti theft-enhed til bil, alarm b9, a91, bil motion alarm, programmøren af nøgler med chip til bil, tyveri af bil

VENSTRE-001 B9 GSM Mobiltelefon kontrol bil GPS bil to-vejs anti-tyveri enhed opgradere gsm-gps For Rusland Nøglering Alarm

Russisk Version !Ikke Engelsk !

Vær opmærksom på:den pakke, ikke med batteriet!

Hvis din bil ikke er installeret nogen alarm,kan du vælge vores GSM Alarm

Четырь достоинствов

1.Данный контроллер продолжает использоватьсь без демонтрирования ,клиент можно экономить расход за демонтрирования .

2.Клиент можно самостоятельно установить программу контроллера м.б.телефона несложно, и экономить расход за установку ..

3.Клиент можно управлять дистанционный запуск с м.б.телефоном, включить в назначенном времи температурный запуск , и экономить расход закупки и установки для дорого контроллера GSM м.б.телефона.

4.В случае предупредительного сообщения вне закона APP принять сообщение авто и указать клиенту .

Hej, fornemme brugere:

Som mange forbrugere har haft en vis forvirring i processen med installation og anvendelse, efter du har købt for nylig, har vi en liste over dem her, én efter én, til din reference.

1. Efter at få det produkt, det første skridt er at downloade en NFLH-APP på mobiltelefonen, som kun understøtter Android-og Apple-telefoner.I det andet trin, ved scanning af to-dimensionelle koder, vi kan prøve at bruge flere software scanner.Nogle software scanner vil medføre kode scrambling, som ikke kan downloades.Når du installerer APP ' en, skal du åbne og tillade rettigheds indstillinger i mobiltelefonen indstillinger funktion, således at APP kan bruges som normalt.Hvis tilladelsen ikke er tændt, vil du ikke være i stand til at modtage bil alarmer på din mobiltelefon.

2. Efter installationen af APP ' en er afsluttet, systemet registreringen begynder.Først og fremmest, skal du vælge registrering, skal du indtaste skærmen, og indtast derefter e-mail, Klikke på for at få godkendelse adgangskode.Log ind på din e-mail og find den adgangskode, du har modtaget.Tilbage til APP 'en, skal du indtaste validering adgangskode, så kan du angive din egen adgangskode, for at logge på APP' en, og indtast derefter adgangskoden igen.Indtaste IMEI-nummer, som er monteret på ydersiden af den vært, og på den side af boksen farve.Endelig indtast din nummerplade, skal du klikke på OK og vent til prompten.

3. Vende tilbage til den oprindelige interface, klik på log ind, indtast din e-mail-adresse, skal du indtaste adgangskode i login-APP ' en, og klik på OK.Indtast det vigtigste control-skærm

4. Efter indtastning af de vigtigste interface, klik på det blå ikon i øverste venstre hjørne.Ved indtastning af den nye brugerflade, vil du se "program" - ikonet, som bruges, når der matcher den bil anti-tyveri udstyr.

5. Samle produkter, tilslut strømforsyningen, GSM-antenne og GPS-antenne, og vær opmærksom på at indsætte et SIM-flow-kortet i GSM-format.Særlig opmærksomhed bør rettes til i retning af SIM-kortet.Metallet vender opad, og at den hak er udenfor.Det er korrekt at indsætte det i main motor og endelig se hak lækker ud.

6. Find OBD på bilen og sæt den i at få elektricitet.Hvis OBD er besat, det gør ikke noget.Bemærk afbrød vores 2P netledningen og se en rød linje.Skal du forbinde den til 12V power line.En sort linje, der er forbundet til den negative pol.Der er ikke noget problem med denne operation.Bemærk, at GPS-antennen har behov for at blive eksponeret på dashboard for at modtage GPS-signalet er godt.

7. Når værten er forbundet til strømforsyningen, at LED ' en over vil blinke.Se efter det orange lys.Når det kan blinke hurtigt, det repræsenterer netværksforbindelse OK.For at kontrollere, om OK er rigtig forbundet, SIM kort nummer på den vært der kan ringes op fra sin mobiltelefon.Hvis telefonen kan blive ringet op, meddelelse af systemet er normal.Se på den hvide LED, og flimmer angiver, at GPS-signalet er normal.

8. Finde ud af det "сервисную кнопку" af den oprindelige anti-tyveri-enhed på bilen, og begynder at mobiltelefonen åbner APP ' en, finder det "program" ikonet lige har nævnt, og kampe fjernbetjeningen.Din originale fjernbetjening kan blive matchet sammen.Efter den vellykkede Apple matchende bede, for at observere, om bilen egentlig kampe med succes, er det kun, når bilen lyser flimmer og hornet lyder, kan de matchende blive en succes.

9. Nu kan du bruge APP ' en til at styre bilen.

Hej!

Du ser en video guide til etablering og drift af GPS / GSM-systemet i forbindelse med en to-vejs bilalarm, til styring af bilens parametre fra en mobil enhed baseret på iOS eller Android.

Virksomheden vil gerne takke dig for købet af vores produkter. For at undgå problemer og skader på bilens elektroniske enheder og controller, kan du se denne video omhyggeligt, før du tilslutter det første gang og at bruge det igen.

Funktion Sikkerhed Alarm
Fjernbetjent Ja
Type Af Fjernbetjeningen Med LCD-Fjernbetjening
Typen Af Tilbehør Særlige Dele Af Anti-Tyveri-Enhed
Type gsm
Mærke HKSZXintengli

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer