Varme Termostaten 220v AC Sensor Digital Termostat til væg-Gulvtæppe Termostat Temperatur Controller Stik med temperaturføler

Ny vare

På lager

kr138.87

kr207.24

-32 %

Tags:

kontrol af temperatur, ciffer termostat, termoregulator for varmen, store termostat socket, termostat, termoregulator touch, gulvtilslutningsdåsen max power, digital termostat, termoregulator med sensor, 220v termostat

NASHONE Trådløse Termostat

Dette NASHONE Trådløse Termostat er en plug and play-temperatur controller.Enkel regulering af rumtemperaturen uden installation!Det bruges til at styre varme eller køling (el-radiator,Infrarødt varmelegeme -, gulv-opvarmning,køling eller elektriske husholdningsapparater), og beskytte dit hjem apparater.Det består af to dele: den socket og fjernbetjening.Det bruger RF (Radio Frequency) - teknologi og giver dig mulighed for at fjernstyre din stuetemperatur.

Colling mode og Varme tilstand

Beskrive detaljerne i den salgsargument over, at tiltrække og providinHeating og Køling Tilstand Hvis du vælger varme-mode og sæt det mål temperaturen til 30 °C, når omgivelsestemperaturen overstiger 30 °C, vil enheden stoppe med at arbejde.Køling tilstand er det modsatte.g tillid til, at dine potentielle brugere.

Multi-kanal

En fjernbetjening kan styre flere stik (20 meter i åbent område), der er specielt egnet til store drivhuse.dine potentielle brugere.

Automatisk Indlæring Af Koden

RF 433Mhz teknologi.Automatisk læring kode har ingen binding problem.

Advarsel Om Lavt Batteriniveau

℃ / ℉ symbol blinker, når batteriet er lavere end 2,7 V, Minde dig om at udskifte batteriet for at sikre normal drift af termostaten.

Første Parring

tryk og hold på LED-knappen på Modtage Skifte til flash.Tryk derefter på en vilkårlig knap på Fjernbetjeningen, som gør dem til at blive parret.Det skrælle er fuldført, når indikatoren på soklen er altid PÅ.

Tekniske Data

Maksimal apparat power rating: 120V / 60Hz / 15A / 1800W Transmissionsfrekvens: 433.92 MHz Ekstern batteri(AA-batteri*2): 1.5 V NUVÆRENDE temp.sortiment: 0.0℃-70℃ eller 32.0℉-158.0℉ T & LT; 0.0(℃),NUVÆRENDE=LL T>70.0(℃),CURRENT=HH Rækkevidde: 20 meter i åbent område

FAQ

Q: Er det muligt at styre to forretninger med en ekstern transmitter

A: Ja,En fjernbetjening kan styre flere stik (20 meter i åbent område), der er specielt egnet til store drivhuse.

Q: jeg ved, at denne enhed kan styre mere end én stikkontakt på et tidspunkt, hvor kan jeg få yderligere afsætningsmuligheder?

A: jeg er ikke så tilfreds med udførelsen af disse enheder.Den svinge i temperatur er næsten 2 grader, og du kan justere temperaturen i 1 graders intervaller, Nogle niveauer er 2 grader på et tidspunkt, kan jeg ikke foreslå at købe disse.Meget billigt lavet

Q: Kan du vægbeslag fjernbetjeningen?

A: Ja, det kan være på væggen, men jeg har ikke været i stand til at få mine til at arbejde så langt.Vejledningen er fattige, og jeg har ikke fundet et nummer for at ringe til support.

Q: Hvordan kan du indstille timeren?

A: Instruktioner, der følger med at forklare, ikke særlig klart, men tilstrækkeligt.Ikke plads nok her til at besvare.

Q: Kan senderen være skjult bag en radiator panel?

A: Ikke sikker på, hvad sender du taler om.Stikket må ikke være bag ovnen og hverken kan termostaten.Termostaten bør være placeret væk fra ovnen for at få en nøjagtig læse.

Flere Type

Certifikat

Om NASHONE

Nashone er en professionel husstand skifte producent til 20 år.Vi er professionelle i RF-teknologi, vores produkt er relateret til 433.92 Mhz,868Mhz og 2,4 G(Wifi & Zigbee).

Efter Salg

Bedes du give os bevis for, video, hvis produkter har problemer efter at have modtaget pakken indenfor 7 dage, vil vi tilbyde udskiftning eller tilbagebetaling efter bekræftelse af problemet.Vi tilbyder 12 måneders garanti på hardware for hvert produkt uden personlige fejl bruge.

Feedback & Anmeldelser

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter eller service, er du velkommen til at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem!Vi ser frem til dine 5 stjernet anmeldelse

Stil Stående og på Væggen Hænger
Teori Temperatur Controller
Brug Indendørs
Skærm Størrelse 2.0 - 3,9 Tommer
Model-Nummer OTS300+OPS300
Skærm Type Digital
Antal Måling Af Temperatur 50°C 69°C
Power Type AA-Batteri
Mærke Nashone
Certificering ROHS
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer