Eye Mask sugekopper Beskyttende Dække Facial Interface Beslag Skum Erstatning for Øjet Quest 2 VR Headset Dele

Ny vare

På lager

kr46.41

kr92.77

-49 %

Tags:

maske tørklæde, ffp2 maske, kirk, vive, oculus quest 2 rem, ansigtsskærm for voksne, quest 2, earphon, taske oculus quest, oculus quest 1

Facial Interface + PU Læder Skum Ansigt Pad for Oculus Quest 2 VR Headset Udskiftning Del

Funktion:

- Kan reducere hovedet presset, så vil du ikke føle dig deprimeret, selv hvis du bruger VR headset til en lang tid.

- Komfortabel og hygiejnisk: Den pålydende pad er fremstillet af PU-læder, som er blød og kan gøre din VR headset sved-bevis, der gør dit lange VR sessioner mere komfortabel og hygiejnisk, og kan deles med familie eller venner.De er nemme at rengøre, skal blot bruge en klud eller klude til at fjerne sved.

- Bedre synsfelt: Bringe dig tættere til skærmen for at give et større synsfelt, og en strammere pasform.Den unikke ventilation hul design kan sikre ventilation, men uden lys ind, vil du få en bedre VR opleve immersion.

- Unikt design: ansigtet interface beslag og PU-læder-panelet er let at installere og udskifte.ABS ansigts-støtte, som kan give dig mere brug for plads, og dermed øge din VR-oplevelse.

- Generelt formål: passende for de fleste ansigter.

- Vaskbar: PU læder ansigt pad cover der er vandtæt og kan skrubbes og skylles med vand.Efter rengøring, skal det være tørret i gang for at undgå ridser og piercing skarpe genstande.

- Aftagelig design.

Specifikation:

Materiale: ABS + PU læder

Farve: Sort

Produkt størrelse: 150*120*60mm/5.91*4.72*2.36"

Produkt vægt: 80g

Kompatibilitet: for Oculus Quest 2 VR headset

Bemærk:

1. Kan der være mindre størrelse afvigelser på grund af manuel måling, forskellige målemetoder og værktøjer.

2. Det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen på grund af forskellige fotografering, lys, vinkel og skærm.

Pakker:

1 X Facial Interface + Ansigt Pad

1. Alle emner vil blive dobbelt tjekket og godt pakket, inden de sendes.Emner

vil blive afsendt inden for 3-7 hverdage efter, at kunderne betaler for.Fordi vi har tusindvis af for dagligdags.Vi er nødt til at arrangere en forsendelse man for med en ordre.Vi vil sende varer til dig, ASAP.

2. Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.

3. Det tager normalt omkring 20-60 arbejdsdage til at levere pakken til destinationen(for fjerntliggende områder,kan det tage lidt længere).I mellemtiden,kan du vælge DHL Express til at forkorte den shipping tid, hvis du har brug for snarest muligt.

4. Hvis du ikke modtager den inden for 60 dage,er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader negativ Feedback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

1. Hvis du ikke er tilfreds med varen når du modtager det,bedes du sende det tilbage inden for 10 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer det.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering.

3. Vi vil refundere dig fuld penge,upone modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør omfatter.

4. Hvis varen er beskadiget under transporten, eller ikke kan bruges som normalt,bedes du kontakte os rigtige billeder af de emner, og vi vil refundere dig pengene.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Din tilfredshed er vores første prioritet!

Jeg f du modtage ordre, og det er i god stand,vil vi derfor være taknemmelige, hvis du ville forlade 5-Stjerner Positiv Feedback for transaktionen.

Ellers ville vi være taknemmelige, hvis du ville kontakte os, inden de forlader 1-Stjerne til 3 Stjerner Feedback,vi vil tage fornøjelse at give en tilfredsstillende løsning.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Facial Inerface
Vægt 80 g
- Generelt formål velegnet til de fleste ansigter.
Størrelse 15x12x6cm
Mærke vanpower
ansigt pad udskiftning af en del
Kompatibilitet For Oculus Quest 2 VR Headset
Kompatible Modeller For Oculus Quest 2
Materiale ABS + PU Læder
farve black
produkt størrelse 150*120*60mm/5.91*4.72*2.36"
Type Facial Inerface
Facial Inerface Ansigt Pad for Oculus Quest 2
Produkt Vægt 80g
Kompatible Mærker For Oculus Quest 2

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer