2M USB-Mus Kabel Udskiftning Wire Reparation Tilbehør Til Logitech G500s Spil Mus Linjer

Ny vare

På lager

kr20.66

kr37.58

-45 %

Tags:

kanthal, spil mouse pad, gummi kabel-mus, ergonomisk logitech-mus, mus roccat, g933 pad, usb-asic minearbejdere, tastatur logitech wireless, logitech mk240, stå logitech g25

Funktioner:

Passer til Logitech G500s Spil Mus. 2 meters længde er nok for dig at bruge.Dette er en stor udskiftning af musen kabel til din oprindelige.Høj kvalitet materiale giver en stabil ydelse.Ikke let at bryde ud.Leveres med magnetisk ring--nem at bruge.

Specifikation:

Farve: Sort

Ydre Diameter: 3,0 mm

Længde: 2 meter

Pakke Vægt: 54g

Antal: 1 stk

Elementer: For Logitech G500s Spil Mus

Pakke inkluderet:

1 x USB-Mus Kabel Erstatning For Logitech G500s Musen(Musen er IKKE inkluderet i prisen)

Betaling 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.Om shipping 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt. 9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak Returnering og Refundering 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.dbf-midtjylland.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer G500S
Pakke Vægt 54g
Mærke VBESTLIFE
type1 USB-Mus Wire
Type3 USB-Mus Kabel Udskiftning
Produkter Status Lager
Type Forlængerkabel
type4 Mus Linje For Logitech G500s
Type2 USB-Mus Kabel
type5 Mus Kabel Til Logitech G500s
Pakke Ja
Ydre Diameter 3,0 mm

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer