Driften af Køleskab Cold Storage Temperature Controller Køling Afrimning Dobbelt Sensor Fan Management STC-9200

Ny vare

På lager

kr149.73

kr157.57

-4 %

Tags:

kontrol remot, afrimning sensor for køleskab, digital termostat stc 1000, computer temperatur måler, stc termostat, stc 1000 termostat, Kontrol, pc-sensor, 12v kontrolpanel, afrim køleskab

Driften af Køleskab Cold Storage Temperature Controller Køling Afrimning Dobbelt Sensor Fan Management STC-9200

TC-9200 temperatur controller er almindeligt anvendt i kommercielle køleanlæg, varme -, ventilations-og andre brancher.

Vigtigste funktioner og features:

1, køle -, frost, loftvifte styre en bred vifte af metoder til at vælge;

2, de bruger menu og ledere oprettet separat, bekvem bruger operationer, og fuldt juster spillerum for den øverste ledelse.

3, tilbage forskel kontrol mode, temperatur display opløsning 0,1;

4, en bred vifte af beskyttelse og alarm mode selection;

5, COPYKEY funktion (ekstraudstyr).

To, er de vigtigste tekniske parametre:

- Temperatur måling og styring interval: -50~50C

- Levering af strøm: 220V AC 50Hz

- Strømforbrug: mindre end 5W

- Omgivende temperatur: 0~60 ° C

- Relativ luftfugtighed: 20%~85% (Ingen kondens)

- Nøjagtighed: ±1C

Produkt størrelse: 75x34.5x85(mm) Installation hul størrelse: 71x29(mm)

- Relæ kapacitet for kompressor: 8A/220VAC

- Relæ kapacitet ventilator og afrimning: 8A/220VAC

- Digital display: Tre-cifret LED - + Minus ciffer + Status indikator(sæt; køleanlæg; - afrimning; fan)

Pakken indeholder: 1 x STC-9200 med en retail box

2 x sensorer

1 x engelsk manual

Forsendelse

Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.Meget hurtig levering sørge for, at du vil modtaget dine varer ASAP.

Modtager oplysninger

Hvis behovet ændre leveringsadresse,pls efterlade besked om ordre i 1 dage; ellers sender vi din konto baseret på din ordre adresse, Hvis adressen er forkert ,så vil pakken blive returneret ,så skal du betale for shipping pris.Så sørg for at det er korrekt og fuldstændig bemærk

Leveringstid

Normalt giver vi Gratis Fragt via Kina Post Air Mail.Det er billigere, men langsommere.Vi vil levere de elementer, der i løbet af 3 arbejdsdage (med undtagelse af weekender) efter modtagelse af din betaling.Parcel tager 1-4 uger at nå frem til dig.

Leveringstiden afhænger af de omgivelser.Fjerntliggende lande og strenge Told-e.g.Brasilien) vil gøre det længere tid end 4 uger, skal du være tålmodig.Hvis du ikke kan vente så længe.Hvis du ikke har modtaget ordren til tiden .så vil vi extand leveringstiden med 10-30 dage for dig at beskytte dig.

Told & skat

Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for Told og importafgifter gebyr i dit land.Vi vil hjælpe dig med at erklærede punkt med lavere værdi.

Retur & exchange

Alle vores varer vil blive kontrolleret og pakket i god stand, før forsendelse.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille alle vores kunder.Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds, kan du returnere varen til os i henhold til den oprindelige tilstand inden for 7 dage efter modtagelse for en refusion eller ombytning.Før du returnerer varen, bedes du kontakte os for nærmere vende tilbage udveksling instruktion.Vi vil refundere du efter at have modtaget de returnerede varer.Køber betaler for forsendelse omkostninger for at returnere varer.

Feedback

Din tilfredshed og kommentarer er meget vigtigt for os.Hvis du kan lide vores produkter og service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback og 5 stjerner.Vi vil sætte stor pris på.Hvis du ikke er tilfreds, er Du velkommen til at kontakte os, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at arbejde sig ud af problemer.

Anvendelse Temperatur Controller
Temperaturområde -50~50C
Model-Nummer STC-9200
Strømforsyning 220V AC 50Hz

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer