Vandtæt Stor størrelse EVA opbevaringspose Tilfældet for Gopro Hero 5 3+/3 4 Session SJCAM SJ4000 TIL Go pro Tilbehør

Ny vare

På lager

kr72.29

kr91.54

-21 %

Tags:

action kamera apeman, gopro 4 mod, republikanske parti, pris gopro hero 5, panel sjcam sj8 pro, sjcam m10 modeller, action cam, gopro taske, kroppen gopro, 270 pro

100% helt nye og høj kvalitet garanti.Kompatibel med Gopro HD kamera.Unikt design,kan gemme de fleste af tilbehør.Håndtag design,nem at bære med.Holder dit kamera sikkert og lyd fra enhver potentiel uden farer .Lavet af høj kvalitet materiale, holdbart..Størrelse:32.5*21.7*6.5 CM Farve: Sort Materiale : EVA Bemærk:tasken kun,anden enhed på billedet er ikke inkluderet.Pakken Indeholder: 1 x opbevaringspose

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.dbf-midtjylland.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.dbf-midtjylland.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Bundt Bundt 1
Type Action Kamera Tilbehør Kits
Materiale EVA
Mærke eken
Kompatibel Action Kamera Mærke gopro
Model-Nummer GP110
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer